Nicolette Brinkhorst

Ik ben Nicolette Brinkhorst, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Na mijn studie Rechten heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt bij diverse organisaties in het bedrijfsleven, waar ik uiteenlopende functies heb vervuld. Met de komst van mijn eigen kinderen, heb ik er voor gekozen om 'het roer' om te gooien en heb ik een lang gekoesterde droom verwezenlijkt, namelijk het starten van een eigen praktijk waarin ik kinderen verder kan helpen, een steuntje in de rug kan bieden, zodat zij weer vol zelfvertrouwen verder kunnen. Ik heb de 4-jarige post HBO -opleiding tot Integratief Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gevolgd. In juli 2011 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik beëdigd en gediplomeerd als integratief kindertherapeut.

Vanaf 2009 ben ik aangesloten bij het Centrum voor Kindertherapie, ben ik gestart met mijn praktijk en heb ik Iris als collega ontmoet waar ik nu alweer ruim 12  jaar met veel plezier mee samenwerk.

Registratie & beroepsvereniging:

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van integraal therapeuten, licentienummer 721.21.A, www.vit.nl 

 

 

Ingeschreven in het RBCZ/TCZ licentie 809811R, www.rbcz.nu

 

 

Ingeschreven bij de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg onder nummer 12941, www.scag.nl. 

Onverhoopt kan er iets misgaan in het hulpverleningstraject tussen client en therapeut. Mocht dat het geval zijn dan stellen we het op prijs als u eerst met ons het gesprek aangaat. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Meer informatie over de klachtenregeling vindt u via deze link 

www.scag.nl/media/291340/cli%C3%ABntfolder-21-juli-21.pdf

 


 

 

 
What do you want to do ?
New mail